Nis

2-C sınıfı Kütüphaneler Haftası kapsamında Maltepe İlçe Halk Kütüphanesi gezimiz

Nis

2b sınıfı Kütüphane Haftası kapsamında Maltepe ilçe Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Kütüphanede atölye çalışmasına katılıp keyifle kitaplarını okudu.

Nis

2 sınıflar Maltepe seksek şampiyonu olan okul takımımız bölge şampiyonasında birinciliği alarak İstanbul il finaline katılmayı garantilemiştir

Nis

3 sınıflar Maltepe seksek şampiyonu olan okul takımımız bölge şampiyonasında 1.olarak il finallerine katılmayı hak etmiştir.

Mrt

Sayın velilerimiz, yaşadığımız afetin öğrencilerimiz ve aileleri üzerinde yarattığı olumsuz etkileri azaltmak, ailelerin çocuklarına nasıl destek olacakları hakkında bilgi vermek ve uyum sürecine destek olmak amacıyla 29.03.2023 tarihinde Çarşamba günü saat 17.45’te uzaktan olarak velilere yönelik Klinik Psikolog Ece Pınar ALPARSLAN tarafından “Psikososyal Destek Semineri” gerçekleştirilecektir. Seminere tüm velilerimizin katılmasını bekliyoruz.

Mrt

Maltepe kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak deprem bölgesi için düzenlenen konteyner bağış kampanyasına okul aile birliği olarak velilerimizin ve öğretmenlerimizin desteğiyle bir konteyner bedeli miktarı (64.661.11₺) toplayarak katılım sagladik.. Konteynerimiz Okul müdürümüz İbrahim Ekşi'nin de katılımı ile deprem bölgesi Hatay Arsuz'a uğurlandı.

Bağış kampanyamiza desteklerinizi esirgemeyen değerli velilerimize ve  öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz

Mrt

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında 3. sınıflarımızın yarışmasını tamamladık. Tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması 3. sınıflar Sonuçları:

1. ZEYNEP ÇAM

2. ÇINAR BAL

3. HİRA NUR GÜNDÜZ

4. FATMA SENA BAŞKURT

5. AZRA EYLÜL KUŞ

Mrt

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında 4. sınıflarımızın yarışmasını tamamladık. Tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması 4. sınıflar Sonuçları:

1.Arda Çiril

2. Egemen Taylan Demir

3. Eylül Keleş

4. Zeynep Güney

5. Viyan Çelik

Mrt

AB Kod Haftası (Codeweek) herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı ilgi çekici ve eğlenceli hale getirmek için her yıl kodlama haftasında kodlar oluşturulmaktadır. Oluşturulan kodlarla en çok etkinlik düzenleyen okullara mükemmellik sertifikası verilmektedir. Okulumuzdaki öğretmenlerimize okulumuza KODLAMA OKURYAZARLIĞI MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında 2. sınıflarımızın yarışmasını tamamladık. Tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması 2. sınıflar Sonuçları:

1.Asmin Mina Çorabatur

2. Elif Zümra İlçin

3. Zeynep Ece Yalçın

4. Fatih Mustafa Demirci

5. Eylül Yargı

Mrt

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında 1. sınıflarımızın yarışmasını tamamladık. Tüm öğrencilerimizin gönüllerin 1. si olduğu yarışmada jürimiz zorlandı. Tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması 1. sınıflar Sonuçları:

1.İdil Yıldırım

2. Umut Ayaz Adak

3. Damla Sönmez

4. Mutlu Dikçe

5. Hira Nur Can

Mrt

Sayın velilerimiz, yaşadığımız afetin öğrencilerimiz ve aileleri üzerinde yarattığı olumsuz etkileri azaltmak, ailelerin çocuklarına nasıl destek olacakları hakkında bilgi vermek ve uyum sürecine destek olmak amacıyla 22.02.2023 tarihinde Çarşamba günü saat 09.30'da okulumuzda velilere yönelik olarak rehber öğretmen tarafından "Psikoeğitim Çalışması Aile Bilgilendirme Oturumu" gerçekleştirilmiştir. Seminere katılım sağlayan ve desteklerini bizden esirgemeyen tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimize uygulanacak olan Psikoeğitim Programının genel amaçlarını belirtmek, travmatik yaşantılar sonrasında yaş gruplarına göre olası tepkiler hakkında bilgi vermek ve zorlayıcı yaşam olaylarında okulun önemini anlatmak amacıyla 28.02.2023 Salı günü okulumuzda öğretmenlerimize yönelik olarak rehber öğretmen tarafından "Psikoeğitim Çalışması -Kayıp ve Yas Bilgilendirme- Öğretmen Oturumu" gerçekleştirilmiştir. Okulumuzun yöneticilerine ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Ücretsiz yemek uygulaması kapsamında 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminden itibaren anaokulu ve ana sınıflarındaki tüm öğrencilere de ücretsiz yemek hizmeti sağlanacak. Öğrencilere ücretsiz yemek uygulamasının önemli bir destek uygulaması olduğuna işaret eden Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer, son bir yılda okul öncesi eğitime erişimi artırmaya odaklandıklarını ve ücretsiz yemeğe özellikle gelişimin en hızlı olduğu okul öncesi eğitimden başlayacaklarını söyledi. Okulumuzda da bu kapsamda okul öncesi sınıflarımızda ücretsiz yemek uygulaması başlamıştır.

Şbt

Deprem bölgesine velilerimizin, öğrencilerimizin, öğretmen arkadaşlarımızın hazırladığı  kırtasiye malzemelerimiz maskelerimiz velimiz Osman Bozkurt tarafından mehmetciğimiz  tarafından oluşturulan  Mehmetcik Okuluna teslim edilmiştir.Emeği  geçen herkese teşekkür ediyoruz.