19 Mayıs Atatürk'ü Anma Ve Gençlik Spor Bayramı Kutlu Olsun

Ara

Okul öğretmenimiz Özlem Şeker Hinç'in yürüttüğü;

"HAYDİ GELİN OYUN GEMİSİNE" ADLI ETİWİNNİNG PROJESİ

HAYDİ GELİN OYUN GEMİSİNE adlı eTwinning projemiz onaylanmış olup Türkiye'den 10 öğretmenimizin katılımıyla başlamıştır.Projemizin amacı; İlkokul düzeyindeki kendini ifade edemeyen çekingen öğrencilerin;aile çocuk arası ilişkiyi, aileye oyunlar öğreterek, çocuğunun sosyal, duygusal ve davranışsal problemlerini, düşünsel sağlıklarını güçlendirmek,toplumda kendini çekinmeden doğru ifade edebilmesini sağlamak amacıyla öğrenci ve aileler ile bir araya gelip oyun terapisi tekniklerindeki oyunlar oynatılarak topluma özgüvenli bireyler kazandırmak amaçlanmıştır.Böylelikle velilerde farkındalık kazandırılacak,çocuklarıyla kaliteli vakit geçirebilecekleri oyunlar öğrenebilecek,çocuklarıyla sağlıklı iletişim kurmanın yolunu öğrenebileceklerdir.Öğrenciler ile aile arasındaki güven bağları güçlenecek ve çocuk kendini güvende hissettikçe kendini daha özgür ifade edebilecektir.

Ara

Okul Öğrenci Temsilcimiz 4-D sınıfı öğrencisi Arin Nisa ASLAN 28.11.2019 tarihinde İmdat Vakfı Dumlupınar Ortaokulundaki Öğrenci Meclisi İlçe Toplantısına katılmıştır. İlçe Milli Eğitim Müdürü başkanlığında yapılan tanışma toplantısında öğrencilerin okulla ilgili önerileri ve fikirlerine danışılmış ve toplantı oldukça verimli geçmiştir.

Ekm

2019-20120 eğitim öğretim yılı aile-birliği kurul toplantımız 21 Ekim saat 15.00 te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Ekm

Geçen hafta vefat eden Derya Öğretmenimiz için Aile Birliğimiz helva dağıttı.Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize ikram ettiler.Derya öğretmenimizin ruhu şad olsun.

Ekm

Yaya geçidi nöbetindeydik.Yaya öncelikli trafik yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz yaya geçidinde nöbetteydik.Araçlara broşür dağıytık.Yaya önceliğini anladan pankartlar taşıdık.Maltepe Emniyetine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.Yaya güvenliğinin nöbetçisiyiz.